ma

szeptember 11.
szombat

Betöltés...
2010. szeptember 11. szombat  |  36. HÉT  |  254. NAP  |  TEODÓRA, IGOR, DIOMÉD, EMIL
BUDAPEST   erősen felhős  |  min. 14°C  |  max. 22°C
DEBRECEN   záporeső  |  min. 12°C  |  max. 18°C
MISKOLC   borult  |  min. 11°C  |  max. 20°C
PÉCS   záporeső  |  min. 13°C  |  max. 21°C
SIÓFOK   eső  |  min. 11°C  |  max. 17°C
SZEGED   erősen felhős  |  min. 15°C  |  max. 21°C
SZOMBATHELY   eső  |  min. 10°C  |  max. 16°C
ZALAEGERSZEG   eső  |  min. 11°C  |  max. 17°C

SOROZATOK

MŰSOROK

Fórum hozzászólások
Vissza a JAG-et
Létrehozta: JAGHS, 2010-03-06  08:17

Mióta eltették a jag ismétlését,azóta sajnos egy részét sem tudtam megnézni.Az esti epizódokat próbáltam elcsípni,de nem sikerült.A hétvégi több részes ismétlést sem adják már,nem értem miért!!Ha lehetne visszatehetnék,mert csak ez az egy adó adja,és csak ezért a sorozatért nézek tv-t.Köszönöm.

Hozzászólások száma: 6
 1 
JAGHS | 2010-03-10  19:07

El sem tudom képzelni ki,kik dolgoznak a maguk szerkesztőségében.Nem lehet igaz,hogy nem veszik észre az ordító hibákat!!!Egymás utáni napon ugyanazt a részt adják le,vagy nem is adják,mert az írás-olvasás tudatlan munkatársuk nem képes megnézni mit indít el.Eddig se szerettem ezt az adót,csak a JAG miatt néztem,de lassan már ezért sem.Remélem valami fejes elolvassa ezt és rendet tesz ott végre.
Cicanap | 2010-03-09  21:12

Na tessék. Elvileg 9-kor kezdődne a 8-ra kiért JAG és már 9.10 van. Még mindig a Rex megy. Szupi. Köszönjüik szépen.
Cicanap | 2010-03-09  21:11

Na tessék. Elvileg 9-kor kezdődne a 8-ra kiért JAG és már 9.10 van. Még mindig a Rex megy. Szupi. Köszönjüik szépen.
Cicanap | 2010-03-09  21:09

Szerintem is durva, hogy csak úgy, bejelentés nélkül ide-oda pakolják a sorozatokat. És a tévéműsoruk sem hozza pontosan, hogy legalább az ember ott meg tudná nézni, hogy mire számíthat. Akkor most pl. holnap az Álomhajó 10-kor fog kezdődni? És éjfélig fog tartani? És ha így van, akkor nem illene kiírni legalább a honlapjukon? Ha meg nem volt még idejük feltölteni a változtatást, akkor várjanak, vagy legalább mondják be!Felháborító!
tinaturner | 2010-03-09  20:48

T. Sz.!
Miért kellett bejelentés nélkül eltenni a JAG-et, esti kilenc órai időpontra?
Sajnos, sem hajnalban, sem késő este nem tudom nézni.
A folyamatos időpontváltoztatások, a tévesen vetített részek (8 hete megy a JAG, legalább 3-szor előfordult) miatt elmegy a kedvem egy jó sorozattól.
Gaboca62 | 2010-03-06  21:09

Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném kérni, hogy ha 20 órától ígérik a JAG kezdését akkor kezdjék is mert így a felvételeknél mindig lemarad a vége. A digitális adásnál nem tudok későbbi leállást beállítani. Jó lenne a hétvégi ismétlésekre visszatérni. Köszönöm
Hozzászólások száma: 6
 1 

Új hozzászólás

MÉG NINCS BEJELENTKEZVE!

Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a bejelentkezés ablakban található form segítségével!

Ha még nincs felhasználóneve, kérjük kattintson fent a regisztráció gombra!

AJÁNLÓ

Esztragonnal kezelt háztetőn-halálthozó, monyatorok kedvére (Fesztbaum Béla)

A szomszéd főztje... adásaiban főzött ételek receptjeit itt olvashatja!

FÓRUM
Szóljon hozzá!

Írja meg véleményét a fórumban!

Írja meg nekünk kérését, kérdéseit, észrevételeit!

SZAVAZÁS
Milyen típusú műsorokat kedvel a legjobban?